Про участь в обласній акції "Молодь - за здоровий спосіб життя"

Майбутнє нашої держави за молодими, амбітними, освіченими, а головне - здоровими людьми.

До Всесвітнього дня здоров`я, який відзначають у всіх країнах 7 квітня, КЗ «Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості» з 27 березня по 11 квітня проводить акцію «Молодь – за здоровий спосіб життя». Вихованці КЗ «Сахновщинський будинок дитячої та юнацької творчості» долучилися до Акції та на І етап обласної Акції представили фотороботи, презентації, малюнки, мотиваційні розробки, які розкривають тему заходу.

Наш заклад на обласній акції представлятимуть Чубенко Арсен, Міщенко Станіслав, вихованці гуртка «Козацько-лицарське виховання «Джура» (керівник Чубенко О.О.), колектив вихованців гуртка «Пішохідний туризм» (керівник Карнаух З.А.), Ільченко Софія (керівник Коба Т.Ю.), Кайдан Каріна, вихованка гуртка «Паперопластика» (керівник Рабешко А.В.)

Ми радими дотримуватись простих правил, щоб зберегти здоров`я та пам`ятати, що «твоє здоров’я – чисте повітря, вода і їжа. Вставай вранці з радістю, лягай спати з посмішкою. Ти радієш, посміхаєшся – значить, ти здоровий. Не лікуй хворобу, лікуй своє життя, живи за законами природи, розуму. Коли немає здоров’я, мовчить мудрість, не може розквітнути мистецтво, не грають сили, марне багатство і безсилий розум". (Геродот Галікарнаський (484 – 425 до н.е.), грецький історик).

Кiлькiсть переглядiв: 92

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.