Культурно-просвітницька програма на осінніх канікулах для вихованців Сахновщинського БДЮТ

26-27 жовтня 2018 року вихованці гуртків «Пішохідний туризм», «Джура» на чолі з керівником Карнаух Зоєю Анатоліївною побували в захоплюючому місті Харків.

З великим задоволенням діти подивилися виставу «Скотський двір» в Харківському театрі ляльок імені В.А. Афанасьєва. Пройшлися оглядовою екскурсією по чарівному м. Харків. Помилувалися пам'ятником кошовому отаману Запорізького війська Івану Сірку, який встановили на Бурсацькому узвозі. Бронзовий кошовий отаман, стоїть на валу фортеці, в руці - прапор з його родовим гербом - першим гербом Харкова. Біля ніг - сагайдак зі стрілами, поруч - гармата. Висота бронзового пам'ятника з постаментом із сірого граніту - майже 7 м, вага близько 4 т. Разом з першим в Україні професійним скеледромом під відкритим небом він входить в спортивно-меморіальний комплекс «Вертикаль», встановлений на згадку про поета й актора діти оглянули памятник Володимиру Висоцькому, який знаходиться біля харківського Палацу спорту.

Також, діти відвідали Благовіщенський собор. Це – один із найкрасивіших монументальних храмів у Харкові. Він заворожив наших вихованців своїм оригінальним зовнішнім виглядом – цікаве чергування червоного і білого кольорів робить його яскравим архітектурним елементом міста. З усієї України люди їдуть сюди, щоб побачити цю духовну православну святиню, яка вирізняється своїм пишнобарвним інтер’єром.

Від цієї екскурсії діти отримали велике задоволення. Купу яскравих фотографій та позитивних емоцій.

Кiлькiсть переглядiв: 222

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.