Проведення зльоту лідерів учнівських організацій Сахновщинського району

24 жовтня 2018 року на базі Сахновщинської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 відбувся зліт лідерів учнівських організацій за темою: «Учнівське самоврядування: від ініціативи до діяльності». На зльоті були присутні Яцина В.В., заступник голови Сахновщинської районної ради, та Мостова Г.М., начальник відділу освіти Сахновщинської РДА, які привітали всіх присутніх з початком роботи та презентували дітям і наставникам символічні знаки (осінні листочки і сердця) з якостями лідера та педагога.

Сахновщинська районна рада старшокласників, кураторами якої є педпрацівники Сахновщинського будинку дитячої та юнацької творчості Сініченко Л.В. та Коба Т.Ю., презентувала свою роботу у звітному періоді за темою: «Життєві будні Сахновщинської районної ради старшокласників». Під час зльоту були обговорені основні напрямки роботи, проекти, над якими будуть працювати упродовж року. Обрано керівний склад районної ради, головою якої стала Рожкова Анастасія, учениця Сахновщинської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1. У ході тренінгу на розвиток комунікативних якостей, який провела практичний психолог Сахновщинського БДЮТ Гречкосій Н.В., діти мали змогу не тільки познайомитися, а й розкрити грані особистості. Белей Т.І., методист Сахновщинського РМК, ознайомила учнів з новою програмою школи лідерства «Лідерленд».

Одночасно було проведено акцію «Оберіг для захисника України», до якої діти з радістю долучилися. В кожен вклавши, теплоту своїх рук та сердець, створивши символи захисту, які зігріватимуть та оберігатимуть душі солдатів-захисників. Всі обереги було передано Паук І.В., провідному спеціалісту відділу культури, туризму, молоді та спорту Сахновщиської РДА та Мартинову О.О, представнику військомату та спілки ветеранів АТО Сахновщинського району, які їх передадуть у волонтерський центр «УКРОП-ХОЛ» та до військового шпиталю.

У формі «відкритого мікрофону» підведено підсумки зльоту. Присутні мали змогу поділитися власними враженнями та думками щодо проведеної роботи. /Files/images/IMG_20181024_090613.jpg /Files/images/IMG_20181024_091303.jpg /Files/images/IMG_20181024_094341.jpg/Files/images/IMG_20181024_095243.jpg /Files/images/IMG_20181024_094550.jpg /Files/images/IMG_20181024_095121.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 125

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.