Участь у ХVІІ обласному зльоті юних краєзнавців - активістів руху учнівської молоді «Моя земля – земля моїх батьків»

З метою сприяння розвитку творчих інтересів учнівської молоді з різних напрямів краєзнавства, науково-дослідницької і природоохоронної роботи, виховання поваги і бережливого ставлення до історико-культурної спадщини українського народу, природи рідного краю, перевірки рівня краєзнавчої, туристсько-спортивної підготовки юних туристів-краєзнавців, вже вкотре наші активні туристи на чолі з Карнаух Зоєю Анатоліївною, керівником гуртка «Піщохідний туризм» Сахновщинського будинку дитячої та юнацької творчості, з 4 по 8 травня 2018 року взяли участь у ХVІІ обласному зльоті юних краєзнавців - активістів руху учнівської молоді «Моя земля – земля моїх батьків». Програма зльоту складалася з квест за туристсько-краєзнавчим маршрутом, техніка пішохідного туризму та конкурсна програма.

Команда нашого району своїми силами та розумом вибороли грамоти КЗ «Харківської обласної станції юних туристів» за перші місця з окремих видів змагань, а саме: за перемогу на контрольно-заліковій станції «Археологія», на контрольно-заліковій станції «Геологія» та за перемогу у туристсько-краєзнавчій вікторині.

Всі діти отримали бадьорий та веселий настрій, купу спогадів та яскравих фотографій на згадку. І з нетерпінням чекають наступної подорожі.

/Files/images/SDC14162.JPG /Files/images/SDC14171.JPG /Files/images/SDC14172.JPG /Files/images/SDC14179.JPG /Files/images/SDC14180.JPG /Files/images/SDC14233.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 210

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.