Про проведення виставки дитячих малюнків до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав в Сахновщинському краєзнавчому музеї

15 лютого 2018 року відзначення в Україні Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав свідчить про глибоку повагу суспільства до людей, яким довелося в мирні повоєнні роки нести нелегку військову службу в гарячих точках світу.

Неодноразово ризикуючи своїм життям, вони чесно виконували присягу, забезпечували спокій у багатьох країнах, чим заслужили визнання і вдячність їхніх народів. Тисячі вихідців з України пройшли крізь вогонь Афганської війни, що принесла нам численні трагедії та біль утрат.
Ми пам'ятаємо і завжди пам'ятатимемо про кожного нашого загиблого співвітчизника. Дякуємо усім ветеранам-інтернаціоналістам за їх вірне служіння Батьківщині і готовність до її захисту та вміння перемагати, за піклування за родинами загиблих побратимів і патріотичне виховання молодого покоління.

Отже, з нагоди цього дня вихованці Сахновщинського БДЮТ та учні з навчальних закладів районну підготували свої роботи для виставки в Сахновщинському краєзнавчому музеї.

В своїх роботах діти побажали миру, тепла і злагоди для країни та самого найкращого українському солдату.

Цю виставку можуть відвідати не тільки учні навчальних закладів, а й всі мешканці нашого району.

/Files/images/153_3902.JPG/Files/images/IMG_20180212_153558_HDR.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 142

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.